ПРОСТАТА ЧАЈ

Share with:


ПРОСТАТА ЧАЈ

180 ден

Помага при зголемена простата и отежнато мокрење.

Може да се комбинира со простаа капки.

Категории , Ознаки: ,

Опис

 Помага за нормална функција на простата и уринарниот тракт. Помага при зголемен простата и отежнато мокрење. Може да се комбинира со Простата капки. 180 денари

Share with:


Scroll to Top