ДИВО ОРИГАНО КАПКИ

Share with:


ДИВО ОРИГАНО КАПКИ

230 ден

Origanum Vulgare

ДИВО ОРИГАНО КАПКИ

Благопријатно делуваат кај бактериски и вирусни инфекции во организмот.

Може да се комбинира со Простата чај

230 денари

Опис

ДИВО ОРИГАНО КАПКИ Благопријатно делуваат кај бактериски и вирусни инфекции во организмот. 230 денари  

Share with:


Scroll to Top