Вест од мене


Вест од мене on Facebook Facebook feed Mon, 28 Mar 2022 06:55:51 +0000 https://www.facebook.com/vestodmene https://fetchrss.com https://www.facebook.com/vestodmene https://res.cloudinary.com/dh2eofcns/provider/facebook.png Вест од мене on Facebook Македонска рок-сцена: Капитално дело за групата „Мизар“ – Слободен печат https://www.facebook.com/480637422292139/posts/1665256453830224/

Промоцијата на првата монографија за еден македонски рок-бенд ќе се одржи на 27 март во кафе-барот „Глуво куче“. Станува збор за монографијата „Мизар – Откровениј….

(Feed generated with FetchRSS) ]]>
Вест од мене Mon, 28 Mar 2022 06:55:51 +0000 https://www.facebook.com/480637422292139_1665256453830224
Пожар во Заштитеното подрачје Осогово https://www.facebook.com/480637422292139/posts/1665252313830638/

Шумски пожар го пеплоса строго заштитеното подрачје богато со шуми, растителни и животински видови. Ќе има ли влијание обесшуменоста врз количините на вода за пиењ…

(Feed generated with FetchRSS) ]]>
Вест од мене Mon, 28 Mar 2022 06:44:36 +0000 https://www.facebook.com/480637422292139_1665252313830638
КИМ КАКО ЏЕЈМС БОНД Прилог на севернокорејската телевизија кој мора да го видите (ВИДЕО) – Vardarinfo.mk https://www.facebook.com/480637422292139/posts/1665003000522236/

Наместо извештај во кој говорникот ќе го прочита одобрениот текст, овој пат Ким е прикажан како Џејмс Бонд драматично гледа во часовникот, со бавни или брзи секвенц…

(Feed generated with FetchRSS) ]]>
Вест од мене Sun, 27 Mar 2022 21:54:01 +0000 https://www.facebook.com/480637422292139_1665003000522236
Алгоритам може прецизно да предвиди срцев удар во период од 5 години https://www.facebook.com/480637422292139/posts/1665001953855674/

Нова алатка со вештачка интелигенција која ја направи Медицинскиот центар Седарс-Синаи може прецизно да ги мери наталожените наслаги во коронарните артерии и да г…

(Feed generated with FetchRSS) ]]>
Вест од мене Sun, 27 Mar 2022 21:52:07 +0000 https://www.facebook.com/480637422292139_1665001953855674
Горан Пандев му порача на министерот Османи да не се глупира со дипломатските пасоши за фудбалерите https://www.facebook.com/480637422292139/posts/1665001797189023/

Прочитај за: < 1 минута „Смешен си господине и жален. Гледај си политика и пушти ги хероите да уживаат. За нив треба споменици, а не пасоши“, напиша македонската фудб....

(Feed generated with FetchRSS) ]]>
Вест од мене Sun, 27 Mar 2022 21:51:54 +0000 https://www.facebook.com/480637422292139_1665001797189023

Leave a Reply

Your email address will not be published.